tiistai 20. joulukuuta 2011

Första terminen slutade

IMG_0848
Allekirjoittaneen onnistuneimpia croiqus-tuloksia.

Nyt käydään läpi syksyn viimeiset koulupäivät! Väriopin ja piirtämisen viimeisellä kerralla piirrettiin croquis-piirroksia. Se kurssi oli kyllä todella mukava lisä ja tavallaan hengähdyshetki keskiviikkoisin koko syksyn ajan. Harmi, ettei sitä enää keväällä ole, mutta uudet kujeet odottavat sen sijaan!

IMG_0905
Ragnar kertoi meille manierismista.

IMG_0909
Ursula improvisoi karttakepin kanssa: tähtisauva ajoi hyvin asian.

Torstaina viimeistelin Musta madonna-esseeni, ja perjantaina pääsin esittämään sen. Saimme myös kuulla kaikkien muiden presentaatiot aiheistaan, ne olivat erittäin mielenkiintoisia kaikki! Päivä venyi aamuyhdeksästä yli iltapäiväkolmeen, mutta sitten olikin syyslukukauden viimeinen päivä päästy loppuun ja kolmen viikon loma alkoi!

Täytyy kyllä sanoa, että olen ainakin nyt iloinen, että päädyin ottamaan Novian opiskelupaikan vastaan. Syksy on ollut täynnä kaikkea uutta, ihmeellistä ja mukavaa. Luulen kovin, että seuraavat kolme ja puoli vuotta tulevat olemaan yhtä mielenkiintoisia! Nyt kuitenkin toivotan kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Blogi vetäytyy nyt ansaitulle kolmen viikon tauolle :-)

Kort på svenska: Nu ska vi handla om sista dagarna av höstterminen. På sista gången av färglära och teckning -kurs ritade vi croquis. Denna kurs har nog varit väldigt rolig och skön varje onsdag under hösten! Synd, att vi har den inte ännu mer, men sen har vi nya utmaningar!

På torsdagen gjorde jag min svarta madonna-arbete färdig och på fredagen fick jag presentera den till andra. Vi fick också lyssna alla andras presentationer, dom var så intressanta! Sista dagen var riktig lång, från nio till över tre, men sen började jullovet av tre veckor!

Jag måste nog säga, att jag är nu glad, att jag tog emot Novias studieplats. Hösten har varit full av allt nytt, underbart och roligt. Jag tror, att nästa tre och halv år ska bli lika intressanta! Nu ska jag ända säga god jul och gott nytt år till alla! Min blogg ska nu ta en välförtjänt tre veckors paus :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti