torstai 15. syyskuuta 2011

Arbete med projekter

IMG_5397
Oliver kirjoittamassa Helsingin matkasta.

IMG_5416
Johan, Pertti ja Nanna tutkivat, josko romuista löytyisi heidän projektiinsa jotain mielenkiintoista.

IMG_5425
Minun ryhmäni siivoamassa.

IMG_5622
Amanda lepäilemässä ruokatauolla, projekti vie voimia!

IMG_5698
Näitä olen tehnyt pari viimeisintä päivää...

IMG_5678
Esther Pilkington Artist Talkissa.
Tämä viikko on tosiaan mennyt lähinnä ryhmien omien projektien kanssa. Mitä olen nyt kuullut, niin on tulossa vähän kaikenlaisia lopputuloksia! Niistä lisää sitten myöhemmin. Itse olen tosiaan viettänyt päiväni lähinnä filmatessa projektiamme sekä liimatessa lehtiä paperille. AMK on mukavaa!

Eilen meillä oli myös Esther Pilkington puhumassa Artist Talkissa. Pidin kovasti hänen tavastaan "luennoida": hän laittoi diashow'n pyörimään, ja meidän piti sanoa STOP, jos halusimme, että hän kertoo jostain kuvasta lisää. Mutta ei kai tässä nyt muuta, palaillaan, kun on taas enemmän kerrottavaa!

Kort på svenska: Den här veckan har gått med gruppernas egna projekter. Det ska bli olika resulter, men mer om det, när alla är färdiga! Jag har tillbringat min tid mest med att filma och lima löv. Yrkeshögskolan, jee! Igår hade vi Esther Pilkington att tala i Artist Talk. Jag gillade hennes stil att berätta: hon visade oss diashow, och vi sade STOP när vi ville veta mer. Men inget annat nu, jag kommer tillbaka, när jag har mer att berätta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti