lauantai 3. syyskuuta 2011

Hela veckan har gått

IMG_3913
Väsyneitä novialaisia aamubussissa kohti Vaasaa.

IMG_3918
Kuntsin liput harmaassa säässä.

IMG_3919
Åbo Akademin ruokala näytti kivalta!

IMG_3920
Ja ruokakin oli oikeinoikeinoikein maistuvaa.

IMG_3923
Tämä me ollaan.

IMG_3930
Joku tosi tärkeä heppu puhumassa.


IMG_3945
Emilia ja Ragnar keskittyneinä.

IMG_3959
Eddi kuvaili takaisin!

Nyt on paljon kuvia Vaasasta, mutta kun päästiin koulun ulkopuolelle, niin pitihän se hyödyntää! Vaasassa oli tosiaan uusien opiskelijoiden tervetulotilaisuus, mutta sitä ennen vierailimme Vaasan modernin taiteen museossa Kuntsissa. Siellä Novian entinen opiskelija piti meille esittelykierroksen sen hetkisissä näyttelyissä H20 - Heijastuksia ja Limbus. Tervetulotilaisuudessa oli sen sijaan puheita, musiikkiesityksiä ja vähän lisää puheita. Pakko myöntää, ettemme me Mandin ja Malinin kanssa kovin hirveästi puheisiin ainakaan keskittyneet...

IMG_4026
Marco selittää ryhmänsä näkemyksiä kestävästä kehityksestä.


IMG_4016
Kestävä kehitys on oikeasti kiinnostava aihe.

Perjantaina saimme viimein tietää projektiryhmämme ja aiheemme lopputyötä varten. Sain oikein mukavan ryhmän, ja tutorit vetivät ryhmäytymisleikkejä meille aamupäivällä - naurua kuului kyllä silloin! Ryhmien piti myös miettiä ensivaikutelmiaan aiheesta kestävä kehitys ja esitellä ajatukset muille ryhmille. Siinä olikin ensimmäinen, rankka, mutta hyvin hauska viikko, ja nyt allekirjoittaneella on jo hieman kiire erään luokkakaverin tupareihin! Pakko kuitenkin vielä sanoa: tuntuu, että olen täysin oikeassa paikassa!

Kort på svenska: Vi åkte till Vasa på torsdag. Först besökte vi Vasas museum för modern konst Kuntsi. Där var utställningar H20 - Spelningar och Limbus. Båda var så fina! Efter Kuntsi var Novias inskription i Åbo Akademi. Det var liten trist - jag, Mandi och Malin hade svårigheter att koncentrera oss... Men på fredag fick vi äntligen veta vår projektgrupper och ämne för vår slutprojekt! Vi måste också diskutera i gruppen om hållbar utveckling och sen berättade vi till andra grupper, vad vi tänkt. Sådan var första tung, men så rolig vecka, och nu har jag skyndsamt till klasskamratens housewarming! Men måste ännu säga: det känns, att jag är i helt rätt plats nu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti