maanantai 31. lokakuuta 2011

Kritik och konst definition

IMG_8093
Oliver kuuntelemassa kritiikkiä.

IMG_8094
Lasse tutkimassa Jannican kuvia.

IMG_8096
Kritiikki pidettiin fotosalissa.

Nyt pääsen kertomaan viime viikon kahdesta muusta päivästä, kun sain viimein kaikki koulutehtävät tehtyä! Eli torstai alkoi analogisen valokuvauksen loppukritiikillä. Oli hauska päästä näkemään, mitä muut olivat siellä pimiöissä puuhanneet. On kyllä taitavaa porukkaa meidän luokalla!

IMG_8099
Kuvailmaisun ensimmäinen osa on nyt syksyllä, toinen osa keväällä.

IMG_8101
Taiteen määrittelyä.

Iltapäivä meni kuvailmaisun kurssin aloituksessa. Meidän piti mm. ryhmässä pohtia, mitä taide merkitsee, mitä on valokuvataide ja miksi itse kuvaamme. Esiin nousi paljon mielenkiintoisia näkökulmia näihin aiheisiin. Perjantaina taas oli vuorossa taidehistorian kurssin presentaatiot, mutta kuvia ei ole, koska en viitsinyt taas kuvata ihmisiä vain seisomassa luokan edessä taas kerran.

Tänään on ollut siis etäpäivä, ja olen tosiaan puuhannut kuvasommittelun ja väriopin tehtävien kanssa! Nyt kun kaikki opiskeluun liittyvä on tältä erää valmista, ajattelin vain ottaa rennosti. Jee!

Kort på svenska: Nu hinner jag att berätta slutet av förra veckan. På torsdag morgonen hade vianalog fotograferings slutkritik. Det var intressant att se vad andra hade gjort i mörkrum! Det finns duktiga människor på vår klass, verkligen.


På eftermiddagen började fotouttryck-kurs. Vi t.ex. funderade på vad betyder konst, vad är fotokonst och varför vi själv fotograferar. På fredagen var det konsthistorias presentationer, men jag fotade inte dom, eftersom det skulle ha varit bara människor som står fram klassen.


Idag har vi haft självstudiedag, så jag har gjort mina bildkompositions och färglaras uppgifter. Nu är det ändå allt, som handlar om studering, gjort, så jag kan bara vila mig. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti