torstai 13. lokakuuta 2011

Och sen vi började måla

IMG_7372
Akryylivärejä käytettiin!

IMG_7374
Teokseni sanasta "Kvinnligt = naisellinen".

IMG_7375
Nayab miettii, mitä ihmettä maalaukset voisivat olla.

IMG_7377
Myös hieman teoriaa tuli kuunneltua.

Eilen alkoi värioppi ja piirtäminen-kurssi. Tosin ensimmäisenä pääsimme maalaushommiin! Jokainen sai jonkun sanan, joka oli jokin abstrakti käsite, adjektiivi tms. Siitä piti maalata ei-esittävä maalaus, ja lopuksi arvailimme, mitä sanoja kuvien takana olisi voinut olla. Vaikka maalaus tai piirtäminen ei olekaan ollenkaan minun juttuni, oli tuo yllättävän hauskaa!

Meillä on muuten alkanut myös ruotsin kurssi, viime perjantaina. Siellä olemme käsitelleet lähinnä Edith Södergrania! Mutta huomenna sitä on toiseen kertaan, ja sen jälkeen lähden viettämään självstudieveckaa mummulaani... Joten ei postauksia ensi viikolla, mutta hyvää lomaa tai mitä kaikilla onkaan :-)

Kort på svenska: Igår började färglära och teckning -kurs, även vi först målade! Varje studerande fick ett ord, som var någon abstrakt sak, adjektiv osv. Sen vi måste måla en abstrakt målning, och till slutet vi försökte att gissa vilka ord var bakom av allas bilder. Även jag tycker inte så mycket om målning eller ritning, var den där roligt!

Vi har också börjat med svenska kursen, förra fredagen. Där vi har handlat om Edith Södergran! Imorgon har vi annan lektion, och sen jag åker till min farmors hus att ha sjävstudievecka.... Så inga inlägg nästa veckan, men ha det så roligt alla! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti